23 augusti 2013

Dagens Planering

Gahh jag vill bara att den här veckan ska gå fort och vara över. Haft så himla mycket inbokat den här veckan och det fortsätter. Vi ar knappt setts hela familjen samtidigt de senaste dagarna. Kul... Fattar inte folk som har det så för jämnan?

Idag ska barnen lämnas på dagis vid nio sen har jag möte på arbetsförmedlingen vid tio (gud vet hur lång tid det kan ta..) och sen vid tvåtiden ska jag till Österbymo för ett annat möte (vilket jag inte heller har en aning om hur lång tid det tar) och klockan fyra ska jag vara på jobbet. Då drar min jobbhelg igång.

Däremellan ska jag helst hinna med både hundpromenad och så vill jag fan hinna ut på en löprunda! Hatar när tiden inte räcker till. Prioritera är ett ord som ofta förföljer mig. Men nej det är fan inte alltid bara att prioritera. Man hinner inte alltid allt man vill vilket jag hatar.

Härligt gnällhumör jag är på men barnen drog upp mig redan innan klockan slagit 06! Varför liksom? Dötrött jag som räknat med sovmorgon idag.

Jodelladeho eller nåt.

Hoppas alla ni andra får en härlig fredag och njuter av helgkänslorna. Det gör inte jag. Tur det är Emelie jag jobbar helg med i alla fall:)

//Sofie




1 kommentar:

Anonym sa...

Ryck upp dig Sofie!;) Det är ju du o jag i helgen..! Vi kör på till max så är nog denna helg över i en blickning ska du se:D see you tonight!! Kram Emme