16 augusti 2013

Fredagskänsla!

För första gången på väldigt länge så har den där goa fredagskänslan infunnit sig! Något positivt med att semestern är slut;)

Har varit ledig idag med. Långhelg så här första arbetsveckan men det kan vara skönt då jag jobbar 6 av nästa veckas 7 dagar.

Skulle tränat ett pass på gymmet idag men när jag kommer dit så stänger det om en halvtimme!  Usch så trött på dåliga öppettider!  Visst det är fortfarande sommartider som gäller men det har blivit sämre öppettider även annars. Ska säga upp medlemskapet nästa vecka å byta gym. Slå slag i saken:)

Blev en löprunda istället vilket i och för sig inte var helt fel men lite segt när man ställt in sig på nåt annat. 

Pontus och Leah är hos Pontus föräldrar och hjälper dem med förberedelserna inför deras kräftskiva imorgon. Hugo och jag skulle åkt till busfabriken med Cissi och Theo men pga sjukdomar får vi skjuta på det till nästa vecka. Blev en sväng hem till mina föräldrar istället men Hugo blev inte kvar här sålänge då Erik kom förbi och hämtade honom. Han kom just tillbaka. Umgåtts med favorit morbror hela eftermiddagen, nöjd kille;)

Ska äta lite grillat här nu innan vi ska åka hem. Vi fredagsmyser på varsitt håll familjen idag;)

Slänger in en bild på fina Giggs.  Ja inte fotbollsspelaren själv utan hans namne. Eriks katt. Eller mamma å pappas katt kanske det numer är?:)

//Sofie

Inga kommentarer: