18 juli 2024

Bästa restaurangen

Den här morgonen tänkte jag åkt till gymmet men sov så länge så det hanns inte med. Grejade med tvätten istället och snyggade sen till mig för att åka iväg en sväng. Pontus moster Nettan och jag har pratat länge om att åka till Open New Doors i Sya och nu blev det äntligen av. Hämtade upp Nettan och sen åkte vi och plockade upp mamma som också följde med. 


Ett favorit ställe som tyvärr stänger efter sommaren så känner att det är ett måste att åka hit nu så mycket jag kan. 


Vi hade det riktigt trevligt med mycket prat och såkaley god mat. Jag åt en avokadosandwish med massa gött i. Fullpott! 


Vi blev sittandes där ett bra tag tills vi upptäckte att det började komma mer folk som ville ha sittplatser så då reste vi oss och åkte. 

Blev ett stopp hemma hos Elin och Aron för att hämta släpkärran som var hemma hos dem. 

Tillbaka i Tranås igen så lämnade jag av Nettan och åkte sen för att lämna av släppkärran. Pontus och Hugo hjälpte till att tömma Puttes lägenhet så de skulle ha kärran till det. 

Passade på att gå upp dit en sväng jag med och hjälpa till lite när jag ändå var där. 

Fick med oss lite grejer därifrån med som annars skulle skänkts bort. 

Jag drog sen och storhandlade mat så vi sen skulle kunna dra ut på sjön. Allting tar ju sin tid men kvart i nio på kvällen kunde vi kasta loss! 

Det blev en sen middag i båten i form av kycklingburgare medan vi åkte. Ebbe ville gärna hugga in på resterna men tji fick han. 


Kom fram till Björnön samtidigt som svärföräldrarna kom dit med sin båt. Krille och Sarah låg här sedan tidigare. Ja klockan var sent när vi väl lagt in till så då blev det sängen rätt omgående. Trötta allihopa. 




//Sofie 

Inga kommentarer: