24 juli 2024

Typ vardag igen

 

Jaha då var det återigen dags att vakna upp till ljudet av alarmet på mobilen. Hatar det. Sån otrolig jobbångest så sov väldigt dåligt. Tog tallriken med fil och satte mig på altanen i tystnaden för att sakta starta dagen. Så surt med för nu går tågen enligt sommartabell vilket innebär att jag måste åka tidigare och dessutom byta tåg i Mjölby så nu tar det en och en halv timme för mig att ta mig till jobbet....

Men men fick lämna den här högen kvar hemma och styrde mot jobbet. Gick då tågen som de skulle den här dagen? Såklart inte! Kom hem en halv timme senare än planerat. Kanonstart efter semestern verkligen. 


Pontus och Hugo var inte hemma när jag kom men det var Leah så vi drog och badade! 


Inte heller Ebbe var hemma så vi åkte faktiskt till en badplats och badade den här gången. Brukar åka hit nån gång varje år men oftast blir det att vi åker till den andra sjön där även Ebbe kan bada.

Skönt var det och när vi kom hem sen beställde vi mat som vi hämtade och åt framför tv:n. Var ju rätt trött efter dagen så jag stängde ner redan efter klockan åtta och somnade som en stock. 


Tänk om man kunde ha ett jobb där man inte behövde gå upp innan ottan? Det hade varit något det. 




//Sofie  




1 kommentar:

Anonym sa...

Tänkte på dig hemtjänsten i Tranås söker en adiministratör