04 juli 2024

Se på fotboll live

 

Den här morgonen inleddes med att jag körde Leah som skulle jobba. Pontus och Hugo var redan iväg på sina jobb. Känns sisådär just nu att vara hemma själv och dessutom vara sjuk. Känns inte som sommar och ledighet direkt. Passade på att gå en sväng med Ebbe när jag ändå var i stan.


Hade värktablett i kroppen så det gick skapligt men var helt slut när jag kom hem sen. 


Då blev det sängen igen... 


Efter att spenderat flera timmar där så blev det en utflykt till Willys. Hade slösurfat på mobilen och hittade ett recept på en pastarätt jag tänkte vi kunde äta på kvällen men saknade ingredienser till. 


Köpte även vaniljvisp och daim för att testa och göra glass som jag kommer ihåg att vi gjorde när jag var liten. Har sett att det blivit viralt på sociala medier men vill tillägga att Jennie och jag gjorde den här glassen redan i slutet på 90-talet. Tänkte testat att gjort glassen förra veckan men råkade köpa vaniljsås istället för vaniljvisp och det blev inte alls bra. 


Se om det lyckas den här gången. Ska ju vara i frysen ett tag så får se när den äts. 


Den här väggen i hallen har vi haft en stor griffeltavla tidigare. En sån där man kunnat skriva meddelanden etc på. Men sista året har griffelfärgen varit så dålig att det knappt gått att skriva på den så då har den ju förlorat sin funktion.  


Hittade dessa hyllor i källaren för ett tag sedan som jag köpt på loppis en gång. De fick komma upp på väggen istället för griffeltavlan men har inte vetat vad som ska vara på hyllorna. När jag var inne på Willys sålde de billiga gröna växter så tänkte att det kan ju funka. 


Får väl se hur länge de överlever men det blir ju väldigt mysigt med växter. 


Ja efter den utflykten var jag återigen dränerad på all energi... Däckade på soffan för att kunna orka följa med och se på Hugos fotbollsmatch på kvällen. 


Där däckade Ebbe. Han låg och snarkade som bäst när en boll skjöts upp på plåttaket på läktaren och han vaknade till med världens ryck av det hemska ljudet stackarn. 


Matchen var spännande och slutade med 3-2 i vinst! 


Det var väldigt skönt att komma hem sen. Ställde mig i duschen och öste på med varmvatten för att sen gå och lägga mig. Hoppas på en piggare morgondag. 



//Sofie 

Inga kommentarer: