16 juli 2024

Bättre väder

 


Vaknade upp till ett lugnare väder vilket var skönt. Ja, till och med solen visade sig! Då njuter man för den har fan inte visat sig allt för mycket den här sommaren. Slår vad om att hela augusti kommer bli smällvarm bara för jag jobbar då. 


Efter att frukost och hundpromenad klarats av tänkte vi kastat loss men då det seglarskola precis där vi låg så fick vi vänta tills de var klara. Vill ju inte riskera att köra över ett barn i en optimistjolle. 


Underbart väder när vi tufflade hem! 


Kunde ligga och lyssna på sommarpratare samtidigt som solen lyste och vattnet guppade. Ja, fast sen började det guppa alldeles för mycket. Det började blåsa och vågorna skvätte upp på båten så fick gå ner i båten för att slippa bli helt genomblöt. 


Ja sen när vi var i hamn igen så plockades det ur, kördes hem och plockades upp. Även att man bara är ute tre dagar så blir det en jäkla massa packning. 


Tände sen grillen och fixade hamburgare till middag. Sen skulle Leah och Pontus ut till Adby för att träna rodd så Hugo och jag följde med. Tänkte vi kunde hälsat på svärföräldrarna undertiden men de var inte hemma när vi kom dit. Så det blev en liten promenad istället ner till sjön. 


Ebbe passade såklart på att ta sig ett dopp medan vi väntade på roddarna. Hade inga badkläder med annars hade jag också passat på att ta mig ett dopp. 


Pontus och Leah däremot hade fått med sig badkläderna så de kunde bada efter att de tränat klart. 


Ebbe och jag satt på bryggan och njöt av den fina kvällen. 


Blev sen en sväng förbi Sarah och Krille för att säga hej. 


Emma hade bakat en kaka som vi blev bjudna på. Aceie var också sugen på att smaka. 


När vi var hemma igen så blev det såklart fotboll och final! 

Sååååå himla gött att Spanien vann. Hade aldrig pallat att England skulle vunnit. Det hade varit så oförtjänt. Spanien har ju varit bäst rätt igenom hela turneringen. Dessutom vann ju inte Hugo våran familjetävling nu så vi slapp att swisha honom 100 kr var. Det var vinnaren vi tippade på men Ebgland kom ju vara två. Osis. 


Jag hade Spanien som backuplag så jag må inte vunnit några pengar men äran den känner jag ändå att jag starkt vunnit. 



//Sofie 

Inga kommentarer: