08 juli 2024

In till City

Leah hade önskemål om att besöka några butiker inne i city. Så efter frukost, hundpromenad ja till och med lunch i söndags så tog vi oss till stationen igen för en sväng bara hon och jag. Pontus och killarna roade sig med annat under tiden. 


Återigen sånt växlande väder! Ena stunden sol, sen regn och så massa blåst på det. Jah både frös jag och blev genomvarm omvarannat. Helt ologiskt vädret. 


Ett av stoppen var inne på CAIA:s butik på NK. Leah var i himmelriket och mycket nöjd efter besöket. 

Var även inne på Lykos butik och Sephora enligt önskemål. Inga butiker jag är så imponerad av men vad gör man väl inte för sin tonårsdotter? 


Sprang halvt ihjäl oss i jakten på dessa som Leah ville köpa. Aldrig hört talas om och inte något jag skulle vilja ha men kanske inte så konstigt. Tror inte 36- åringar är målgruppen för produkten. Det var mest yngre tjejer som flockades runt bordet för att köpa dessa snoddar/armband. 


Vi gick förbi Mr Cake och tog en fikapaus. Så mycket gott så det var svårt att välja! Jag tog till sist denna key lime paj som var god men vääääldigt söt. Åt faktiskt inte ens upp hela då det blev så sött. 


Låter galet att jag tycker något är för sött men även jag har visst en söt-gräns. 


Leah tog en croissant med fyllning som hon gav tummen upp! Hade gärna smakat någon av alla deras bullar men det får bli nästa gång. 


När vi kom ut från cafét så strålade solen igen över Sergels torg. 

Sprang i några till butiker innan vi tog pendeln tillbaka. Höll på att dö då jag var så kissnödig så dagens bästa var när vi väl var hemma igen och jag fick slå ner röva på toasitsen. Det är så hemskt att vara sådär kissnödig och inte ha någon toalett tillgänglig. Fast lika underbart är det när man äntligen får sätta sig på en toalett och bara släppa på trycket. En av de bästa faktiskt. 


Hundarna var helt utpumpade när vi kom hem. 


Vet inte vad de gjort med dem men båda två låg och snarkade för fullt. 

Fick tillsist liv i dem och tog med dem på en promenad. Det här är anledningen att det är värdelöst att gå med två hanhundar. De kissar ju på varandra hela tiden! De går och luktar och slänger sen bara upp benet för att kissa och där står den andra med nosen i marken. Kanske bara orutinerad av mig som inte är van vid att gå med två hundar jag vet inte. Men äckligt är det. 


Vi åt sen kvällsmat tillsammans allihopa innan det var dags för oss att åka hemåt. Hugo skulle upp tidigt och hjobba dagen efter så vi behövde åka hemåt innan Sandra och Robbans plan landat. Vi byte av med grannarna som tog över barnvakteriet. 


Så mysigt att få en helg bara med killarna. Det har verkligen gått så himla bra. Inga bråk eller utbrott alls. Första gången de sov med oss själva men det gick hur bra som helst. Det tråkiga var väl att vi inte hann träffa deras föräldrar så mycket men det får vi ta en annan gång. 



//Sofie 

Inga kommentarer: