13 juli 2024

Träning, pomenad, bad och ösregn

 


Måste bara börja med att klaga på de här glasen jag köpte på IKEA för typ 3 veckor sedan. Ett glas i veckan har hittills gått sönder. Och de har gått sönder av ingenting! 

Så himla irriterande. Nästa glasköp blir på loppis! Gammalt = kvalité. 


Drog annars och tränade den här morgonen. Och rog en spegelselfie, så ovanligt! 


När jag kom hem åts det frukost och dammsögs och sen fick jag med mig Pontus och Ebbe på promenad. 


Gick i stenbrottet och det är ju häftig miljö där. 


Där fanns visst även en och annan dypöl som Ebbe såklart hittade och som han såklart badade i. Gissa vem som fick sig en omgång med vattenslangen när vi kom hem...


Hälsade även på hästkompisarna som bytt hage. 


De är väldigt sociala och vill gärna hälsa när man går förbi. 


Sen var vi helt genomvarma och jag fortfarande svettig och äcklig efter träningen så det blev ett bad. Ebbe spolades av med vattenslangen innan då han inte fått åka i bilen annars. Missade dock att ta med hans schampo. Hade tänkt tvättat honom ordentligt när vi badade men ja det får bli en annan gång. 


Vi tog oss sen en sväng in till stan för att göra lite ärenden. På kvällen åkte Pontus och jag ut till Asby och hälsade på Jocke och Tina. Pontus tränade även sommarodd i ösregnet. Det kom ner såna himla mängder regn så det blev översvämningar lite över allt hörde vi hur det rapporterades om. Kollade på England-Nederländerna matchen där innan vi åkte hemåt. Ännu en semesterdag det. 



//Sofie 

Inga kommentarer: