29 juli 2024

Besök i Jönköping och massa bad

 


Pontus, jag och Ebbe drog till sjön för att bada när vi vaknat. Världens bästa start på dagen! Sånt jag kommer sakna när den mörka kalla vintern kommer. 


Pontus skulle sen spela tennismatch och jag tog med Hugo och Leah till Jönköping en sväng. 


Rosa blev dagens färgtema! 

Hugo ville till Biltema för att handla några saker till sin a-traktor och Leah ville hänga med och gå i andra butiker. 

Och så blev det! Vi besökte både biltema och sen lite andra affärer. Avslutade med att äta en senlunch på IKEA. Hade ett tillgodokvitto där så lunchen blev gratis. 

Det var så mycket trafik när vi skulle åka hemåt sen. Snacka om semestertrafik, det tog sin stund innan vi var hemma igen. 


Funderade på att åka och träna. Tog till och med på mig träningskläderna men jag var totalt genomsvettig bara av det. Så jag tog med Ebbe och Hugo och åkte och badade istället. 

Perfekt! Så himla skönt att slänga sig ut i det svalkande vattnet. Min stackars träning har blivit lidande senaste veckan. Inte alls fått till det men det är svårt just nu. Hinner inte träna innan jobbet när jag måste åka tidigare och efter jobbet är det så mycket annat. Är ju fortfarande semester för delar av vår familj så vill passa på att njuta av sommaren och hitta på andra saker än stressa till gymmet när jag kommer hem med tåget. 


Haft århundradets skoskav också som aldrig vill läka ihop! De enda skor jag kunnat gå i är mina svarta ballerinaskor alla andra har jag fått så ont av. Så små sår som kan göra så ont alltså. Så vill att hälarna ska bli helt bra innan jag sätter på mig träningsskorna igen. 


Ja det är inte lätt att alltid kunna få ihop det. Men det brukar lösa sig till sist, det brukar det. 



//Sofie 

Inga kommentarer: