30 juli 2024

En tröttare måndag

 


Ännu en ny måndag och en ny vecka, jippi! Har nedräkning tills sommartidtabellen tar slut och jag kan börja åka som vanligt till jobbet igen. Inga byten och en halvtimme senare än nu. Fasen så skönt det ska bli. 


Det finns lånecyklar på jobbet vilket är rätt bra om man behöver ta sig in till stan. Igår blåste det dock halv storm ute så fick trampa även i nedförsbackarna. Är så när de bygger en stad mitt på slätta. Då blåser det ständigt åt vilket håll man än vänder sig. 

Det positiva med väntetiden mellan tågen är att det blir extra lästid. 


Trodde jag bokat tid för att fixa naglarna vid kl 17 men det hade jag visst inte alls. Så trött jag bli på mig själv ibland men ska dit på torsdag så får fina naglar då istället. Så irriterad bara för då hade jag kunnat tränat istället. Nu åkte jag bara hem och var totalt sketslut. 


Åkte och badade med Pontus, Hugo och Ebbe när jag kom hem. Röjde i tvättstugan och sen kollade jag på gymnastik i OS. Alltså jag var så trött så vid 20 gick jag upp och la mig och somnade typ på en gång. Såhär trött var jag inte ens förra veckan som var första veckan efter att ha varit ledig. Hoppas jag känner mig piggare kommande dagar. 



//Sofie

Inga kommentarer: