26 juli 2024

Onsdag eller torsdag?

Blir lite halv veckovil när en börjar jobbveckan på tisdagen istället för en måndag. Jag ligger en dag fel hela tiden. Men åt rätt håll så att säga så då gör det ju egentligen inget. 


Det här med att byta tåg och vänta 15-20 minuter innan nästa tåg går suger rätt hårt. Har nedräkning tills dessa sommartider är över. Men på ett sätt tur att finns för vad skulle jag annars gnälla om här i bloggen? 


Efter att jag äntligen lyckats ta mig hem så blev det matshopping! Vi ska fira Hugo på lördag så handlade inför det. Det blev allt en del. Sen hade jag tre olika inköpslistor (fråga mig inte varför) att ha koll på så hoppas att jag kom hem med allt jag skulle. Förmodligen inte. Brukar alltid vara något som behöver kompletteringshandlas. 


Drog även och kvällsbadad. Så himla skönt! 


Vattentemperaturen här i sjön är verkligen behaglig nu. Men vad vattennivån har ökat! Bara sen vi var här för ett par dagar sedan så var det nu ännu mer vatten. Nu går vattennivån kant i kant med gräset. Kommer det mer vatten så kommer det svämmas över. Pratade med några grannar som badat här i 40 års tid och de har aldrig varit med om så här mycket vatten. 



//Sofie 


Inga kommentarer: