02 juli 2024

Hej sjukstuga

Måndag och jag gick upp tidigt! Ja, samma tid dom när jag jobbar gick jag upp. Varför då? Jo bilen skulle lämnas in på verkstad och efter det följde jag med mamma och hängde med Bosse och Minna en stund. Elin och Aron skulle på ultraljud så passade på att hänga med moster favorit troll❤️


Minna sov mest när vi var där men hon kom allt upp efter ett tag så fick träffa henne med. 


Jag kände mig inte helt hundra i kroppen när jag vaknade men det har jag ju inte gjort senaste dagarna. Men idag bröt visst skiten ut. Var totalt sket slut när jag kom hem sen. 

La mig i soffan med altandörren öppen och där låg jag sen. Ont i bihålorna och ont i halsen...Fick för mig att jag kände mig piggare sen och drog för att handla mat. Hinner bara fylla på så är det tomt i kylen och skafferiet igen. Det går åt så mycket mat här hemma när barnen inte går i skola och jag ledig. 


Iallafall så var jag helt slutkörd när jag kom hem. Alltså energinivån låg på noll. 


Vad jag hatar det här. Hoppas bara det går över snabbt. Känns som det inte var så längesen jag var sjuk  Hela första halvan av 2024 har bestått av influensa, förkylningar och det där jädra ryggskottet. Som jag förövrigt fortfarande märker av lite smått. Nej jag hoppas den här skiten lämnar kroppen snarast möjligt. 




//Sofie 

Inga kommentarer: