05 juli 2024

Första torsdagen i juli

Första halvan av den här torsdagen spenderades i soffan. Streckkollade på "36 dagar på gatan" på SVTPlay. Såg "30 dagar i fängelse" för inte så längesen och tyckte den var bra så hittade jag den här som gjordes av samma kille men som sändes för några år sedan. Väldigt bra den också så se båda om ni inte gjort! 


Tog mig sen ut på promenad med Ebbe och hittade ett siamesiskt träd. Skönt att komma ut och röra på mig och få luft i lungorna. 


Vila är ju det bästa. Kände mig mycket piggare och orkade gå utan att bli så där paniktrött. 


Däremot var jag trött när jag kom hem igen så passade på att vila lite igen innan jag satte igång att packa. Vi ska upp till kusinerna i huvudstaden och hänga med dem i helgen. 


Jag tog fram den stora väskan och packade ALLT där i. Hatar att ha en mindre väska och sen ska man ha med sig jacka/jackor, skor och annan skit som inte går i väskan utan då ska man ha kassar också och konka på. Nej! Må se dumt ut med en stor resväska när man bara ska vara borta en helg men så skönt att ha allt packat i en och samma väska. 


Det värsta jag vet är att packa när man ska åka bort i Sverige. Man måste ju ha med sig så mycket! Allt från badkläder, regnkläder, tjocktröjor, kortbyxor, långbyxor, sandaler, raggsockor... Tacka vet jag åka till värmen. Klänningar, bikini och ett par badtofflor så klara man sig. 


Vi åkte sent hemifrån då Pontus jobbade över. Så det blev ett matstopp i Linköping på vägen. 


Stannade även till på ICA Maxi och köpte med en liten påse (liten pga svindyrt) naturgodis. Älskar ju dessa saltlakrits mjölkchoklad! Finns bara på vissa ställen så ser jag det måste jag köpa det. 


Sen styrde vi bilen mot Stockholm och fram kom vi vid typ 23-tiden. Då var jag helt slut så somnade så fort jag la mig. Ja jag sov gott tills Pontus kom och la sig också för då vaknade jag. Vi sov i en bäddsoffa som inte riktigt var gjord för två vuxna. Så nästa natt byter vi nog sängplatser😅




//Sofie 

Inga kommentarer: