21 maj 2009

Duktig Sofie!!!

Fick aslet ur vagnen och har faktiskt städat:) Eller jag har plockat i ordning, bäddat sängarna och dammsugit, det får räcka för idag. Dammsugaren är det enda man behöver egentligen när man städar. Jag dammar nästan aldrig, jag kör med dammsugaren istället och det blir lika rent som med en trasa, dock inte allt som är så smidigt att dammsuga men det som går gör jag det på. Sandra var här en sväng och vi "bjöd" henne på pizza, så snälla vi är haha. Så nyttigt med pizza men vad fan, vi har köttfärs i frysen och det är det enda som vi ätit de senaste dagarna. Jag är trött på köttbullar, hamburgare, köttfärssås, köttfärslimpa och allt vad det heter. Längtar till löning så vi kan handla lite annat och ha i frysen. Jag tog några bilder öfrut som jag tänkte lägga in här men nu har jag glömt kameran nere på altanen och orka gå ner dit igen och hämta den! Gud så jobbigt *i-landsproblem*! Jag får lägga upp lite bilder senare istället.

Ikväll så ska vi fiska! Ja fiska, det har inte jag gjort sen jag vet inte när men det ska bli skoj. Förresten vad ska man ha på sig när man fiskar? jeans? Det är ju varmt ute, hmm det får jag fundera på. Bilder blir det som sagt senare och då kan jag ju även passa på och visa upp min stora fångst haha.-)

Ha det bäst
//Sofie

2 kommentarer:

Sandra sa...

Tack för pizzan ;-)

Jenny sa...

vad kul, hoppas du får jobbet! :) Förresten, när jag var hos er nämnde jag ju det där med dina pojkars O- pOntus, hugO, pOker. Och nu kom jag på ett till namn i er familj med O! Nämligen sOfie! Visst är jag smart? ;)