20 maj 2009

En grå dag

Usch vilket tråkigt väder det är utanför..Vart tog solen och vårvädret vägen? Hoppas det lättar upp lite under dagen, vore ju trevligt:) Uppe med tuppen som vanligt och idag så bär det av på den där intervjun, ska blir spännande. Hugo ska få vara hos mormor/moster idag och Poker hos farbrorn. Det blev ju lite krångel med allt sånt men nu är det löst. Lika så blev det lite strul med bilar..Först tänkte vi att jag tar bilen och Pontus får ta tåget till Norrköping. Men då ska ju Pontus lämna Hugo i Boxholm också...Mamma erbjöd sig då att hämta honom på stationen så Pontus bara släpper av honom när han tar tåget MEN om jag tar bilen (jag åker tidigare) så kan ju inte Pontus och Hugo ta sig in till tåget. Så Sandra var snäll och lånade ut sin bil till oss så jag tar den ner till Forsserum och intervjun och Pontus får ta våran bil. Det är inte lätt att få allting att gå ihop sig herregud asså. Men nu som sagt är det fixat, jag ska bara ringa mamma och meddela att Pontus kommer med Hugo i bilen och inte tåget och sen måste jag ringa farbrorn och säga att han kommer en timme senare än vad jag sa igår. Då trodde jag ju att det var jag som skulle lämna honom där men nu efter mycket om och men så blir det lättast om Pontus gör det.

Haha ja nog om det! Nu ska jag välja ut några kläder och ha på mig och sen lägga lite makeup i fejan..Tyvärr måste jag ju ha mina glasögon på mig, jag gillar inte att ha glasögon utanför hemmets dörrar men vad göra när jag inga linser har kvar? Gå utan är inget alternativ för jag är näst intill blind utan glasögon/linser, jag ser verkligen inte ett skit:P

Men nu väntar garderoben, eller snarare garderoberna, på mig så jag måste rusa:) Hoppas alla ni som läser detta får en bra dag, det hoppas jag att jag får (=jobb).

//Sofie

1 kommentar:

Hannah sa...

Håller tummarna! :)