11 maj 2009

Fynden

Detta var verkligen dagens fynd. Mamma och jag gick förbi en skinnaffär och de hade utförsäljning på några jackor. Egentligen var det mamma som var på jakt efter en men det fanns ingen i hennes storlek, men det fanns en 36:a kvar och den passade mig perfekt! Jackan hade kostat närmare 3000 kronor men nu kostade den 300, det kunde jag bara inte motstå! Det är inte så ofta jag hittar en skinnjacka som sitter bra och som jag har råd med dessutom:)
Slängde ihop en liten present till grannarna som vi var bjudna på middag hos. Har man dålig ekonomi får man ta av var man har hemma. De blev iallafall glada och det var ju det som var tanken:)
Min älskade köksvåg!!! Endast 50 kronor, åhh jag är kär:)
En jättefin pall för 60 kronor. Det är en designpall och det märker man bara man tar i den för den är helt underbar i materialet. Jag har dock inte hittat platsen för den ännu så nu står den i hallen så länge.
Sockerlåda har jag också varit på jakt efter ett tag men de brukar ju vara så dyra, upp mot 300 kronor på blocket har jag sett. Men den här köpte jag för 50 lapp har jag för mig.
Ett gammalt fönster som jag ska göra i ordning och sätta svart/vita bilder bakom så det blir som en fotoram. Visst är våra dörrar fina i bakgrunden? Det blir ett projekt att göra i ordning dem... Jag kollade upp vad nya innedörrar skulle kosta och det var inte så lite... Men med lite färg och nya handtag så blir de nog som nya:)

2 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Snygg jacka! Verkligen ett fynd!! Mmm vi har samma problem med asfula dörrar, vet inte vad man ska göra åt dem bara. Kanske går att måla om dem lite, skulle verkligen behövas! Asdyrt att köpa nya! Hoppas ni får en bra dag! kRAMAR

Ida sa...

Oj det var verkligen ett fynd, jackan var skitsnygg. Fina saker du hittade på loppisen, är löjligt förtjust i sockerlådor och har nog betalat 150-200 kronor för min ena. Det var verkligen dyrt om man jmf med din.

Ha det så gott.
Kram Ida