29 maj 2009

Här går det undan

Igår satte jag ut en annons på blocket (älskade blocket) om Hugos vagn. Det har ringt i telefonen konstant! Trodde det skulle bli svårt att bli av med den men icke sa Nicke. Så nu snart ska Hannah, jag och Hugo åka till Jönköping och lämna vagnen till en tjej som ringde igår och ville köpa den. Dock ville hon hämta den på söndag från början tills jag kollade upp om det fanns någon emmaljunga scooter i jönköpingstrakten och det fanns det. På babyproffsen där säljer de dem plus att denna vecka kör de en grej med att de har 25% rabatt på alla vagnar! Hur bra är inte det? Så då slog jag två flugor i en smäll och sa till tjejen som ska köpa våran "gamla" vagn att jag kunde ju lämna den hos dem när jag ändå är i Jönköping. Plus att hon betalar de 2000 som jag satte ut den i, innan hade hon lyckats pruta ner den till 1800 men i och med att jag kör vagnen fram till deras dörr så ville jag ha fullpris och det gick bra det:)

Så denna morgonen har jag sprungit runt som en galning i hela huset för att hitta alla delar till vagnen. Typ insatsen har vi ju aldrig ens använt på denna vagnen och i flytt och allting så hade jag ju inte rikigt koll på vart allting var..Men nu är allting på plats och jag har torkat av hela vagnen så den är så fin nu, nästan så jag inte vill sälja den. Men bara nästan haha. Garantin lyckades jag också leta fram men där hade jag tur! Jag hade gått igenom alla våra pärmar som vi förvarar alla papper i men igen garanti kunde jag hitta. Då kollade jag i våran hurts som vi hade i lägenheten med alla papper i men där så låg bara en massa gamla räkningar (betalda är väl bäst att säga haha). Och så av en ren slump så drog jag ut ena lådan och vad ligger väl där bakom om inte garantin? Så nu är allting på plats så nu ska bara jag göra mig iordning och sen drar vi till Jönköping.

PS: Ni får ursäkta allt barnvagnsprat som varit i de senaste inläggen med vad fan..Det är det roliga som händer i mitt liv just nu:) Tragiskt men sant haha.

//Sofie

1 kommentar:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Skoj att ni oxå köper en scooter=) Vad är det för vagn som ni ska sälja nu?