17 maj 2009

Hamnfestival och grillning

Igår var vi en sväng på hamnfestivalen här i stan, trevligt:)
Hugo försökte flörta in sig hos Sandras lagkamrat så att han också kunde få en fin ansiktsmålning som alla de andra barnen.. Men tyvärr de hade en åldersgräns på 1 år, typsikt:)
Boxholm 2 låg inne och var lika fin som alltid.
På kvällen så var det grillfest ute i Asby tillsammans med alla roddarna. Här så väntar vi på att maten ska bli klar och vad passa väl bättre än lite "imse vimse spendel" under tiden vi väntade?
Pojkarna sköte grillningen, som alltid.. Killar känner sig nog extra manliga när de få hålla på med eld:P
Haha Monika står och försöker få in bilden på TV:n med hjälp av en antenn, inte kunde vi ju missa eurovisions finalen! Men det slutade tyvärr med att vi fick ha på radion istället, alltid något. Synd bara att det inte gick bättre för Sverige, men det var ju inte helt oväntat faktiskt. Det roliga var ju att för en gång skull var det ju en BRA låt som vann. Så stort grattis till Norge! (på nationaldagen alltså haha. kul)
Sarah, Sandra och Hugo poserar lite snyggt framför kameran, ja innan den la av. Vi lyckades faktiskt köra slut på 4 kameror tror jag.. Först dog min kamera och sen Sandras 2 som hon hade med sig. Sen tog Sarah fram sin men jag tror den la av också efter bara en stund. Vad är oddsen? 4 kameror medtagna och alla tar slut på batteri. Men men några bilder hann jag ju knäppa som ni ser...:)

Inga kommentarer: