15 maj 2009

Vad är det för en dag?

Jo det är fredag idag! Jippi!! Fasiken vad veckorna går fort, tycker inte ni det? Det känns som veckorna bara består av måndagar och fredagar:)

Jag sitter här själv hemma med mina favoritpojkar, fast båda två sover. Hugo har blivit så jobbig, bara på några dagar! Han är supergnällig och vägrar sitta på golvet och leka för han ska vara i mammas famn HELA tiden. Vilket inte går och då blir han superarg och gnällig och ingenting hjälper. Antingen är det fler tänder på G eller så har det att göra med att han inte kan krya ännu.. Han blir verkligen irriterad över att inte kunna ta sig dit han vill, lilla killen då. Men när han ställer sig upp på alla fyra så glider han bara ner på magen så fort han försöker ta sig någonstans. Helst ska ju mamma och pappa gå och hålla honom i händerna så han kan gå "själv". Någon som sa ryggont? Jo precis, inget vidare att gå i den ställningen hela dagarna. Inte lätt för honom att ha så gamla föräldar haha. Men men för eller senare kommer han väl på hur han ska göra men jag önskar det kunde gå lite fortare för detta är väldigt påfrestande, jag får verkligen ingenting gjort när jag är själv hemma med honom.

Idag så ska jag med Tina in till Mjölby och hjälpa henne med en sak. Vi ska faktiskt besöka vår gamla gymnasieskola (jag som svor att aldrig mer sätta min fot där efter att vi sprang ut för snart 2 år sedan) och göra en grej. Orkar inte förklar vad för något nu, får göra det senare. Nu ska jag passa på och göra mig i ordning medans Hugobus ligger och sover.

//Sofie

1 kommentar:

Tessan sa...

Wilma var lika frustrerad när hon inte tog sig fram. Men jag köpte kryp-strympbyxor och då helt plötsligt började hon krypa. De gör ju så inte barnen glider med knäna, skit bra! Märket heter Kryp och fanns iallafall på babyshop när jag köpte dem.

Kram