25 maj 2009

Tjuven Sofie

Idag ska jag till Synam och få mina linser!!! Gud vad jag längtat, jag ser ju som sagt dåligt i mina glasögon. Har typ haft konstant huvudvärk i 2 veckor nu.. Så imorse skulle Pontus föra över pengar till mig från sitt konto så jag skulle ha råd med linserna men det glömdes bort i morgonstressen..Så jag har precis varit inne på Internetbanken och gjort det själv, och nu känner jag min som en stortjuv. Även fast jag vet att jag får gå in på hans Internetbank (vi kan ju varandras koder utan och innan till allting) och vi skulle ha fört över pengar så känns det ändå lustigt, som att jag stulit någonting. Det är som att Pontus ber mig hämta något i hans plånbok, även fast jag får vara och gräva i den och att jag bara hämtar det som han bad mig om, så känns det ändå dumt. Haha ja jag är väl inte helt normal helt enkelt men vem fan vill vara det?:)

Annars så ska Emme vara barnvakt åt Hugo undertiden jag är hos optikern, snäll som hon är. Jag hade helt glömt bort det och Pontus tyckte jag kunde ta med mig Hugo men det är inte så smidigt. Dels är det en lång trapp upp till Synsam och när jag var där en annan gång och bad om hjälp för att få upp vagnen sa det baar att jag kunde lämna den utanför?! Mitt på storgatan med en sovandebebis och och kassar under vagnen, skulle inte tro det! Sen är det inte så lätt tror jag att göra en synundersökning med en snart 10 månader Hugo i knät som vill pilla och ta i alltning:P

Nu ska jag ta på mig lite kläder, sminka mig gör jag dock inte då det ALLTID blir till värsta röran när man varit hos optikern och grejat med linser. Inte så kul och ha smink utsmetat över hela ansiktet när man går där ifrån, då är jag faktiskt hellre utan. Så gott självförtroende har jag ändå tack gode gud haha. Vad hände förresten med den serien, "tack gode gud"? Den tyckte jag var bra! Nej nu måste jag börja göra mig klar, herregud asså:)

//Sofie

Inga kommentarer: