12 maj 2009

Min stackars kropp!

Jag är helt slut! Först var jag och tränade på gymmet och sen nu har vi varit ute och gått, jag är verkligen helt slut haha. Fast jag höll på att vända i dörren till gymmet för fan vad folk! Varenda maskin var upptagen, varenda en! Jag hade turen att en tant lämnade löpbandet precis när jag kom in. Oh my god! Jag lovar härmed mig själv att hålla mig till mina tidiga tider på dagarna i fortsättningen. Blir ju inget flyt i träningen när man måste vänta på maskinerna.

Förövrigt så har ju Jennie och Erik åkt iväg på solsemester idag ju! Jag hade tänkt slå henne en signal innan de åkte (trodde ju så klart att det var på fredag de skulle åka) men nu hann jag inte det.. Hoppas de får det bra ändå utan att ha avskedspratat med mig:) Inte ett dugg avundsjuk inte ett dugg haha.

Ja just det kan nämna också att våran hemtelefon inte fungerar då de grävt av en kabel någonstans. Pontus ringde och felanmälde det hos telia och de sa inget om det men sen pratade Pontus med Gunnar och han sa att de pratat om det på radion. Så om ni vill ha tag i oss här ute i skogen så ring på mobilerna. Och om vi inte svarar då så slå en signal igen för vi har ju ingen vidare mottagning på vissa plats här..:)

Nu ska jag gå och vara lite social av mig, Gunnar och Pontus sitter där nere och vi ska dricka te och äta nybakt bröd. Ha det gott alla!


Lite bilder från promenadenJag hatar uppförsbackar! Jag blev allergisk mot dem när jag var gravid och bodde i ett bostadsområde som låg högst upp och det var backar åt alla hållen.. Och naturligtvis så har vi köpt ett hus där det bara är backiga vägar överallt! Men som tur är var vi två på promenaden så Pontus och jag hjälptes åt att putta på vagnen.En fin sjö som vi går förbi på våran promenadAlla mina pojkar på promenadDetta är världens näst jobbigaste backe! (Den jobbigaste finns i Asby och dit blir jag alltid med lurade att gå när vi gå på promenader där ute) Syns inte så bra på bilden men jag lovar, den är jobbig!
Så här såg det ut uppe vid "Högstorp"(gården som ligger uppanför oss) och nu mer förstår jag hur den har fått sitt namn.

//Sofie

Inga kommentarer: