27 maj 2009

Godmorgon Godmorgon Godmorgon

Sitter i morgonrocken och försöker få Hugo att somna om igen, inte det lättaste precis.

Jag måste verkligen städa här idag, det ser bokstavligt talat förjävligt ut med allt hundhår överallt. Det är verkligen en evighets sak det där med städning. Dammsugaren kan ju lika gärna få stå framme känns det som ibland då man knappt hunnit plocka undan den innan det ser ut som ett bombnedslag på golvena igen. Tvätten är också ett ständigt moment som aldrig tar slut! Lagom tills jag vikt och lagt in den torra tvätten så är det bara att börja igen med en överfull tvättkorg...*suck*.

Igår hann jag med det mesta på min lista, dock inte veden men det berode mer på vädret. Idag så ska vi på "familjekällan". Vi var ju inte där förra veckan då jag hade min intervju men nu så ska vi dit. Jag börjar ju på jobbet imorgon, ska bli spännande. Kul att göra något annat om dagarna föromväxlings skull. Pontus ska så länge vara pappaledig halva dagarna sen får vi se hur det blir. Pontus vet ju inte hur det blir med hans jobb ännu, hans chef är verkligen strulig. Men det är bara och bita ihop och vara glad så länge han får vara kvar fast det är lite surt att han inget kan planera och säga om framtiden.

Nu har min son tystnat, undra om han somnat? Nej det hade han inte för nu började han skrika, han har säkert snurrat runt i sängen igen, bäst jag går och vänder på honom:)
Ha en bra dag allihopa!

//Sofie

Inga kommentarer: