27 maj 2009

Helvetes jävla förbannade fittvagn!

Varför? Varför? Varför Varför? Ska våra vagnar strula för hela tiden! Märk väl att jag skrev vagnar och inte vagn. Hugo är 10 månader på söndag och under dessa 10 månader så har vi haft inte 1, inte 2 utan 3 vagnar! Och nu har även den 3:de börjat ge vika för oss. Vi har sprungit ut och in på den där jäkla affären (Anna och Axel) hur många gånger som helst nu! Pontus och jag var där med vagnen i fredags för att klaga då ena bromsen plus en annan sak hade gått sönder. Men nej då var inte han där som har hand om vagnarna så då skulle de ringa oss denna vecka, tror ni att de ringde? NEJ! Så nu gick jag ner dit på förmiddagen och då var han ju naturligtvis inte heller där så tjejen i kassan bad mig återkomma om 10 minuter så skulle hon ha fått tag i honom. Fick jag någon hjälp efter 10 minuter? NEJ! Då skulle han återkomma om en halvtimme. Jag gick dit med vagnen efter en halvtimme och tror ni jag fick någon hjälp denna gången då? NEJ!

- "Asså han kommer om 10 minuter jag lovar!" Jag hade då lämnat Poker och Hugo hemma hos Pontus mormor så jag skulle slippa ha med dem till affären igen. Så jag hade verkligen inte tid att vänta 10 minuter till då jag inte vill lämna pojkarna allt för länge själva hos Pontus mormor (hon är ju gammal och orkar ju inte så mycket vilket är förståligt)... Så det slutade med att jag fick lämna vagnen där och så skulle de höra av sig när den var fixad. Nu ringde de precis och sa att den var klar. De har nu lagat den så att den fungerar men de har inte byt ut själva delen som är trasig utan bara lagat den tillfälligt typ. Åhh så trött jag blir! För om vi vill ha den byt så skulle vi få betala ett par hundra! Asså jag får värsta dampen på dem! Så arg jag är! Pontus skulle åka efter jobbet och hämta vagnen så får han skälla/prata med dem om det, jag pallar fan inte mer. Enligt mig så ska ju en vagn hålla längre än bara några månader, vi har ju ändå betalat ett par tusen för den.

Vi var ju på familjekällan också och det gick inte heller bra. Jag hade ju tänkt gå på långpromenad med Poker så att Hugo skulle få ta sin middagslur i vagnen under tiden innan vi skulle till "familjekällan" vilket hade varit helt perfekt. Men tackvare eller snarare pga de på "Anna och Axel" så blev det inget sovtillfälle för Hugo och det resulterade i en extremt grinig Hugo när vi kom fram till "familjekällan". Och inte nog med det så spydde Hugo värsta kaskadspyan över mig och det var ingen "vanlig" spya utan en rikigt "sjukling" spya. Så vi fick åka efter bara en halvtimme där och sen hem och bädda ner Hugo i sängen. Han sover som en stock nu! Hoppas att det inte blir värre än så bara. Ahh jag är inte alls på humör nu känner jag.... Så ni får ursäkta alla stavfel/uttryck i detta inlägget men jag orkar inte bry mig.

//SofieMin lilla sjukling i bilen tidigare, han däckade så fort hans lilla rumpa nuddade bilstolen<3

2 kommentarer:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Vad är det för vagnar ni har/har haft? Vi har en knorr nizza (den första vagnen), en emmaljunga scooter och en paraplysulki, alla har funkat superbra! Kramar

Elin sa...

Nämen hjärtat, mår han bättre nu eller? Har Ida pratat med dej, om fredag?