03 maj 2010

Äntligen viktuppgång!

För Leahs del alltså:) Var nere på BVC vid 10-tiden idag och vägde henne, igen, och nu så har hon äntligen gått upp ordentligt i vikt. Så nu behöver vi inte åka dit mer denna vecka. Efter Leah och jag varit på BVC så gick vi ner till stan en sväng. Fick presentkort på Lindex när jag fyllde så det spenderade jag på amningsbh. Hade lite snålt av den varan hemma om jag säger så.. Hittade massa fina små flickkläder också men jag köpte inget till lillfia. Tänkte att det här var ju faktiskt mitt presentkort och jag som inte köpt kläder till mig själv på flera månader..Så jag köpte ett par nya leggings och en tröja till mig själv:) Ego va?:) Leah hon har så mycket fint i sin garderob så det går ju ingen nöd på henne. Men det är svårt att motstå alla fina små klänningar:-)

Sprang in på apoteket och köpte en bröstpump också. Vet i tusan vart den jag köpte när Hugo vara bebis har tagit vägen. Försvann väl i flytten säkert.. Att saker och ting bara kan försvinna så där är rätt fasinerande:)

Jag har även börjat mitt nya liv idag. 2 veckor sedan Leah tittade ut nu och kroppen börjar kännas som sitt vanliga ja igen dock ser den inte ut som den gjorde innan alla barnen tittade. Ska börja i liten skala med att inte äta onyttigheter i veckorna. Inget mer fika/godis/pizza etc. för min del. Får ta det på lördagarna istället. Sen att jag ska börja äta regelbundet med frukost, lunch och middag. Bara det är en utmaning för mig haha.
Ska börja använda stegräknaren också, skulle ha börjat idag men kom på det nu att jag skulle ha satt på mig den imorse haha. Får ta det imorgon isället. Men som sagt 2 barn inom loppet av 20 månade sätter sina spår..

Jaja nu måste jag dra mig då vi ska åka ut till svärföräldrarna en sväng.

//Sofie

Inga kommentarer: