16 maj 2010

Flyttgubbe inget yrke för mig...

Igår var vi borta hela dagen lång. Var och hjälpte Robin och Lollo att flytta. Det gick bra men idag upptäcker jag att jag använt mig av muskler som jag inte använt på bra länge...skulle gissa på en ungefär nio månader:) Hugo var hos Elin i Boxholm undertiden vi hjälpte till med flytten. Leah hon var så lugn och snäll hela tiden (= hon sov mest) medans vi bar grejer. Och det var lite grejer haha. Blev två fulla lastbilar tillslut. Jag och Sandra var bara med och fyllde första laset innan vi åkte iväg.
För vi drog oss lite tidigare än de andra då vi ville in och se på studentbalen som var här i stan. Och tröga som vi är tog vi inte med oss någon vagn..Varför är vi så duktiga på att välja bort vagnar för? Vi tänkte att vi inte skulle komma fram med någon vagn så därför tog jag bärsele till Leah och Hugo skulle få sitta på axlarna. Men han tröttnade ju efter bara ett liitet tag. Fick gå in på ICA och köpa muta till honom för att vi skulle få se något av balen:P

Träffade Maria där också så vi fick se Patrik ialla fall när de gick men sen missade jag resten av de få personer som jag kände igen som skulle gå..men men kul att se alla fina bilar och klänningar:-) Nästan så man själv vill gå på bal igen. Måste bara bli smalare så jag kommer i min fina klänning först bara:-)
Nu ska jag jobba med skolarbete, kul kul. Pontus har lovat mig lite egentid här nu så jag borde väl sätta igång med det jag ska göra. Leah är ny ammad så några timmar ska jag få sitta i lugn och ro här.

//Sofie
Tyvärr dog kameran precis ibörjan så jag hann bara knäppa 2 kort.. Ett på min fina Hugo när han står och väntar på att allt ska börja och sen ett på allt folk.

1 kommentar:

Sara sa...

Vad roligt att se dina små barn!