11 maj 2010

Plugga då!

Emilio och Hugo tar en paus och äter lite äpple mellan allt bus i lekparken:)
Kolla in deras snygga skor haha.

Herregud så seg jag är på att sätta mig ner och göra det jag ska göra idag...Plugg för hela slanten står på schemat men hittills har jag inte åstakommit så mycket precis.
Igår var jag, Hugo och Leah och träffade Noomi och Emilio. Mycket trevligt! Småkillarna sprang omkring och busade en massa i lekparken och Leah hon sov hela tiden så snällt i vagnen. Hon trivs att vara ute i sin vagn våran lilla tjej:) Blev en heldel bebis och gravidprat men det kanske inte är så lustigt med tanke på Leah och Noomis tjocka mage haha.
Efter vi varit där så åkte vi hela familjen till Robin och Lollo. Skulle följa med och kika på hus (gård) som de var lite intresserade av. Men först åkte vi hem till dem och fick lite fika. Hugo var inte på sitt bästa humör när vi kom dit. Efter att ha vält ut min temugg och kastat massa saker omkring sig så lugnade han faktiskt ner sig och satte sig i soffan och kollade på barnkanalen. När vi kom fram och skulle titta på huset så fick han en massa gó energi igen och sprang omkring och skrattade för fullt. Skönt det:)
Stället var superfint. Skulle vara kul att sätta tänderna i det huset och sätta sin egna prägel på. Var ju tapeter och sånt i stil med hur det såg ut här när vi köpte vårat hus... Men huset i sig var helmysigt plus att det var ett till litet hus på tomten. Synd bara att det låg helt fel för oss (utanför Västra Harg) och att det kostade 1.8 miljoner haha. Men kul att kika är det ju alltid:)

Nej nu får jag ta och ge mig och försöka göra lite av allt skoljobb jag har att göra. Blir ju inte mindre precis av att jag sitter här och gör annat.

//Sofie







1 kommentar:

Tessan sa...

Gud vad tiden går fort! 3 veckor redan. :)