18 maj 2010

Lilla dagisloppet

Idag är Hugo på dagis igen och de skulle ha vad de kallar för "lilla dagisloppet" idag:) Hoppas det går bra för min lilla kille, han gillar ju att springa omkring så han kommer säkert tycka det är superskoj:)

Annars så är det lugnt här hemma nu. Igår var vi ute hos Pontus föräldrar hela dagen typ:P Hjälpte till med förberedelserna för att få "White Lady" i sjön..Hon ska sjösättas idag så vi ska ut en sväng efter Hugo slutat dagis också och kolla på. Helig dag för Pontus som knappt missat en enda gång de sjösatt båten haha. Igårkväll så var jag, Hugo och Poker ute och gick tillsammans med Tina. Det var välbehövligt kan jag säga:)

Jag behöver röra på fläsket så mycket som jag bara kan. Pontus och jag har bestämt oss för att hänga på en grej de kör på P4 extra med Lotta Bromé. Det går ut på att komma i form till sommaren:) Och det vore ju inte helt fel. Perfekt också för de hade lagt ut ett helt veckoschema och då ska det ju verkligen inte vara så svårt att följa. För det är ofta det som jag tycker är jobbigt när man själv ska skriva ner och komma på vad det är man ska äta och allt. Nu är ju det klart så då är det ju bara att köra:)

Pontus sitter och vaggar Leah i vaggan nu, trött hon är våran lilla tjeja. Hon blir hela 1 månad idag!!! Stora tjejen:) Det har hänt en del under hennes första månad. Hon är superstark i sin nacke. Vilket hon har varit sen hon föddes, Hugo var likadan han. Sen skrattar och ler hon så mycket! Om än kanske inte medvetet så känns det verkligen som det. Mammas hjärta smällter varje gång<3 Hör gör hon bra också för hon reagerar så fort det händer något i rummet. Då försöker hon leta med blicken och se vad det kan vara, lyckas ju inte så ofta men det är kul att se hur hon verkligen försöker få en uppfattning om vad det är som låter omkring henne. Som sagt en hel månad. Våran lilla prinsessa!!

Nu ska jag jobba skolarbete innan det är dags för oss att åka och hämta Hugo.

//Sofie

2 kommentarer:

Noomi sa...

Nej, nu får den allt komma när den vill tycker jag, inte mig emot ;)

Jaa, det ska nog all lösa sig. Bara man har det allra viktigaste så skiter jag i resten sen :)
Skönt o veta att det finns fler som känt likadant, är änna van vid att alla har pengar i överflöd o köper saker hit o dit, hehe :)

Ja absolut.. alltid trevligt o hitta på ngt! Jag har som sagt inget inbokat, förutom bröllop den 22:a, och BM-besök den 26:e ;)
Så när som för mig! så säg en dag som passar er bäst!

Åh hjälp, är hon redan 1 månad? ja jag säger då det.. det är skrämmande vad tiden går. Snart kommer jag väl sitta här o skriva att våran är 1 månad.. nejnej :)

Ha de bäst.. kramar!

Jennie sa...

Jo jag har ju haft magkatarr innan så det kändes som det fast värre, var väl kanske nåt jag åt som "utlöste" det eller nåt, mamma åkte upp på hennes jobb och tog hem medicin mot det och det hjälpte iaf..så nu ska jag ta det lugnt så ska det nog bli bra hoppas jag:)