05 maj 2010

Nötter

Sitter och småäter lite nötter.. Köpte en påse förut då jag var såå godissugen men tjii fick det suget och nötter det blev istället:) Det tråkiga med nötter är att jag blir hård i magen om jag äter för mycket av det, ibland räcker det med bara lite.. Så är det någon som har något annat bra tips på nyttigare snacks så skriv gärna en kommentar:-)

Idag har jag annars varit och skrivit prov i skolan. Hoppas att det gick bra, kändes bra i alla fall. Leah fick då vara hemma med pappa. Ville inte ha med henne just under en skrivning då det kan vara lite känsligt om hon börjar skrika:) Men det tog inte så lång stund och jag ammade henne precis innan jag åkte hemifrån. Naturligtvis hade hon ändå sovit hela tiden när jag varit borta men men:)

Just nu ligger hon och sover (igen) ute i vagnen och har det gött. Pontus leker med Hugo i sanden. Jag ska snart ut och hålla dem sällskap. Pontus ska iväg och fixa en sak på jobbet med så jag funderar på om jag ska packa in alla barnen i bilen och följa med. Gå en hundpromenad under tiden kanske? Måste ju gå mina steg om dagen. Hittills har jag glömt stegräknare varje dag! Men jag har faktiskt gått ändå, kanske dock inte lika mycket som om jag hade haft räknaren på mig.

//Sofie

1 kommentar:

SoffiZ-Oliwers mamma sa...

Hej gumman! Jag tänkte bara tipsa om en liten tävling inne på min blogg:)