12 maj 2010

Hmm rubrik?

Nu stor min kära sambo nere i köket och lagar lunch till oss:) Så bra jag har det.

Morgonen började redan vid halvfem för min del. Vaknade och var kissnödig och sen kunde jag verkligen inte somna om. Låg och hörde hur Leah grymtade och trodde hon skulle vakna hela tiden..Vid halvsex tiden gjorde hon det också, lagom när jag somnat till såklart.

Igårkväll gick jag kvällspromenad tillsammans med Sandra. Ja Hugo och Poker var med också. Leah fick vara hemma en stund tillsammans med Pontus. Ville hålla henne vaken vid den tiden så att hon skulle somna skapligt på kvällen och inte runt 24 tiden som det varit några kvällar/nätter ett tag. Och vi lyckades:) Om hon åker i vagen så slås de blå ögonen igen väldigt fort. Oftast iallafall:-)

Och hurtiga som vi var ska vi ut och springa ikväll också. Får se hur det går. Får börja med 4 kilometers rundan och ta det där ifrån. Ta det lilla lugna så att säga:) När jag lämnat Hugo på dagis imorse så åkte jag upp med Pontus till Robins båt som han har grejat med nu på förmiddagen. Jag tog då med mig Leah och Poker på en långpromenad, riktigt skönt i morgonsolen! Tyvärr har den gått i moln nu och regnet hänger i luften..

Maria ska komma förbi en sväng här i eftermiddag med. Trevligt. Saxen skulle hon ta med också så Pontus pälsmössa till hår ska försvinna. Gött tycker jag:) Hugo ska nog också få sina toppar klippta då han ärvt sin fars burriga hår.

Nu ska jag skriva lite på ett skolarbete innan maten är klar.

//Sofie

Inga kommentarer: