24 maj 2010

Dåligt med bloggandet

Då var Asbylagets tredje sommaskepp färdigbyggt, "Rock Olga". Här provrors hon för första gången när de sjösatte henne i lördags.
Hej och hå vad det går. Ser ju riktigt bra ut eller vad säger ni?
Poker som är en damphund när det kommer till vatten simmade ju efter båten...Var livrädd att han skulle få kramp eller nåt där mitt ute i sjön. Men han simmade tillslut in till sin matte som stod och ropade på honom från bryggan vilket var skönt!
Simma simma simma det gillar våran vovve:)
Pontus, Krille och Simon har som tradition att alltid premiärbada när sommaskeppen sjösätts. Så även i år. Poker och Äzca var ju också med på ett hörn såklart.
Vi dukade upp långbord och satt ute i kvällsolen och grillade, hur skönt som helst!

Ja det har inte varit katigt med den varan den senaste tiden..Haft fullt upp med en massa annat. Och har jag suttit något vid datorn så har jag faktiskt bara ägnat mig åt skolarbete för en gångs skull haha:)
I lördags så var vi sen ute i Asby på kvällen. Leahs feber gick ner som väntat vilket var skönt! Hade det trevligt på kvällen med grillning. Fint väder var det så det var en mycket skön kväll. Hugo han hade det bra tillsammans med faster och alla de andra. Såg på bilder på facebook hur de åkte båt och hade sig:) Hugo var helt trött när han kom hem sen.

I söndags/igår så var vi i Boxholm och hälsade på mamma och pappa. Fick god mat som alltid:) På kvällen var Pontus ute och rodde och när han kommit hem så gick jag och Sandra promenad tillsammans. Ska ju gå en rejäl promenad varje dag är det ju sagt.. Pontus och jag har börjat med att äta bättre också och än så länge går det bra. Lite lurigt men det är kul att testa sig fram och äta lite nytt. Bra att Pontus kör på det också för han har bättre fantasi än vad jag har haha. Har lite bilder att lägga upp här också (kors i taket va?:) så det ska jag gör nu innan jag ska ta tag i tvätt högen som vuxit sig alldeles för stor.
//Sofie

Inga kommentarer: