19 maj 2010

Leahs 1månaders BVCbesök

Var och besökte BVC idag igen:) Leah väger nu mer 4599 gram och är 55 cm lång. Våran fina lilla tjej. När hon låg där och tittade så sa BVCsköterskan att hon är väldigt med i blicken. Jo det är hon sa jag. Sköterskan frågade då om hon följde saker med blicken och det sa jag att det gjorde hon nog inte (har inte provat men hon är ju bara 1 månad liksom tänkte jag..) men när sköterskan testade så följde hon med hur bra som helst! Hon provade flera gånger och Leah bara låg där och kikade och följde efter med blicken. Stor hon är! Hugo var större än så innan han började med det...Men alla barn är ju olika. Det är bara kul när man ser sån utveckling! Det går så fort:)

Har annars varit och sprungit med Sandra ikväll. Så hurtiga vi är:) Dock var det inget vidare väder att springa i. Gud så varmt och kvalmigt det var! Vi var nära på att hoppa i sjön..men bara nästan. Åt kvällsmat här tillsammans efteråt och nu ska jag ta och hoppa i sängen. Det är så jobbigt för när barnen äntligen somnat vill jag passa på att göra sånt jag inte hunnit med under dagen. Och alltid så hinner klockan bli över 23...Inte bra. Med tanke på att Leah ofta vaknar runt 5tiden.

Men vad fan? Ursäkta men jag hörde värsta ljudet och kollar ut. Pontus står och sågar med motorsågen ute i trädgården...Klockan är över 22 ju! Måste fråga vad han håller på med.

Ciao!

Inga kommentarer: