30 maj 2010

Mors dag 2010

Idag är det alltså mors dag. Andra gången jag får fira det och denna gången är jag tvåbarns mamma:) Shit asså:)

Dagen började tidigt som vanligt, mina barn tog ingen hänsyn till att det var mammas dag idag inte haha. Vi började laga till frukost för idag är det ju den sista och vi har ju som tradition att äta en frukost tillsammans då. Så klockan nio trillade folk in och vi käkade ihop och hade det trevligt.

Sen skjutsade jag in Pontus till Spiksborg för pappa hade klyvt upp en massa ved till oss som vi skulle köra hem med traktorn. Undertiden Pontus tufflade hem i traktorn så åkte jag och barnen hem med en blombukett till mamma. Fick lite mat också vilket var bra för då slapp jag laga när jag kom hem haha Biff med grönsaker blev det (för min del i alla fall). Har ju varit så mycket kalas den senaste tiden men vi har hållit oss strik till vår kost.

Igår var vi iväg först på eftermiddagen och firade Pontus morbror Lasse och hans fru Gerd som firade 20årig bröllopsdag. Riktigt trevligt dock var Hugo på halvdåligt humör då han inte ville sova middag innan. Så vi åkte lite tidigare dels för att vi skulle iväg och fira Pontus kusin Urban som fyllde 40 men även för att barnen skulle hinna sova lite i bilen innan. Det sista gick väl så där.

Vi hann åka och säga grattis i alla fall och träffa andra släkthalvan hos Pontus. Leah var populär och Hugo hade det skoj med sin favorit faster. Haha stackars Sandra. Hon skulle vara snäll och åka och hämta Hugos hostmedicin som vi hade glömt hemma..Ja bara det att vi båda glömde ju bort larmet. Så det började ju tjuta när hon öppnade dörren och hon lyckades inte få tag i någon av oss. Inte securitas heller så de skickade ju ut en bil till oss. De höll på att inte släppa henne då ingen kunde få tag i någon av oss och kunde intyga att vi visste vem hon var. Det måste ha varit något fel på mobilnätet i och med att det inte gick att få tag i någon... Som tur var kom
våra grannar ut och kunde intyga vem hon var så att hon kunde åka sen.

Ska lägga ut lite bilder här senare med men det får bli när jag är hemma igen. Nu ska jag umågs här lite innan vi ska åka hem igen. Måste plugga då också för vi har ju skrivning på tisdag som jag hittills inte varit så flitig med att plugga till...

//Sofie

Inga kommentarer: