22 maj 2010

Hugo på äventyr

Hugo har fått följa med Sandra plus familjen Liberg till Gryt och deras ställe som de har där. De kom och hämtade honom precis. Han ska vara där tills imorgon...känns tomt här utan honom. Men han var såå glad så att han skulle få följa med:) Hoppade med glädje in i bilen brevid Alice och Tilda. Min lilla prins. Kommer sakna honom massa!!!! Men jag vet ju att han kommer ha det så bra när han är där. De skulle åka båt och göra en massa annat skoj:)

Pontus och Poker är iväg de också så här på lördag morgonen. De är och ska bygga klart/ sjösätta sommaskep. Jag och Leah ska också åka ut men vi gör det senare under dagen. Vi ska grilla där ut i kväll med så det ska bli trevligt. Nu ska jag få skolarbete gjort. Har åskat här flera kvällar på rad så vi har inte kunnat ha datorn igång då. Känns lite tomt när man inte kan titta på tv eller vara vid datorn haha.

Leah är återigen inte helt bra. Hon hade 37.7 i feber när jag tog tempen på henne tidigare. Stackars liten..Om det inte har gått ner så blir vi ju hemma ikväll men jag hoppas för hennes skull att det lägger sig. Hon ligger och vilar nu så vi får väl se. Igår mådde hon bra hela dagen i stort sätt så det är lite tråkigt att det kommit tillbaka... Inte så konstigt dock att hon är lite små sjuk då det är flera till som varit det här omkring. Hugo har haft rethosta ett tag också men det har aldrig blivit mer av det som tur är.

Skulle ha varit duktig och lagt upp lite bilder här men naturligtvis har Pontus tagit med sig kameran ut till sjösättningen. Skit också..Får ta det nästa gång! Känns lite tråkigt med inga bilder men men. Nästa gång som sagt.

Nu ska jag sitta och skriva lite och sen vakta telefonen haha. De skulle ringa när de var framme i Gryt nämligen. Dock så tar det ett par timmar så då borde jag lyckas få lite annat gjort här hemma undertiden:)

//Sofie

Inga kommentarer: