06 maj 2010

Långaloppisen

På lördag ska mamma och jag gå på "Sveriges längsta loppis" här i stan. Ska bli skoj, har blivit lite av en tradition:) Leah ska också få följa med och gå. Dock tror jag inte Hugo uppskattar det så mycket så han ska få följa med farmor på "hönsbytardag" istället. Satt och läste om det i tidningen nu och det är så jag vill följa med också haha. Men loppisen drar nog lite mer:) I alla fall så skulle det vara massa aktiviteter med djur och speciellt för barn verkar det som. Hade varit kul och få vara med och se Hugo bland alla djuren, han som verkligen älskar djur! De skulle ha lamm, kaniner, tuppar, hönor, kycklingar, hästar med mera så han kommer ha fullt upp där tillsammans med farmor.

Idag så ska jag och alla barnen in till mamma en sväng. Jag ska försöka få lite skoljobb gjort undertiden är tanken. Får väl se hur det går:-) Pontus ska greja med Robins båt idag så jag ville inte sitta själv här hemma hela dagen. Nu ska jag slänga på mig lite kläder!

Ciao
//Sofie

2 kommentarer:

Noomi sa...

Heey =)
Nu blir en massa igen. Så dålig på att svara snabbt :)

Nej får väl hoppas inte de vandrar för mkt bristningarna.. Men de e verkligen så jobbigt o veta att de försvinner ju inte. Bleks förhoppsningsvis men, jaa man får försöka o sluta att hänga upp sig på de =/
Jaa visst tänker man på det, menmen, inte mkt man kan påverka så är lika bra att inse de :)

hehe ja det är nog viktigt att låta dem vara delaktiga annars blire nog svartsjuka!
Skönt att Hugo tar det bra. Känns ju lättare för mamma-samvetet då :)

Hehe jaa, visst vet man hur ont det gör nu.. puh, jag fasar mest för kryst-skedet jag.. Upplevde du de mindre smärtsamt denna gång?
Ja man kan ju alltid hoppas att de kommer igång snart om nån vecka eller två, hehe :)

Ah tack, jaa känner änna att e måste låta bra på båda språken. Men de e ju sååå svårt!! helt sjukt!

haha ja, i lekparken äre ju ingen höjdare när ha lägger iväg åt ett annat håll.. hujedamej.. Försöker alltid ha me mig mamma eller ngn annan :)

Jomen visst, det är ingen fara på taket här :) Bara skönt o göra ngt känner jag, tiden går ju lite snabbare då!
skulle vara kul o se hur ni har det, eller du kanske vi träffas ute nånstans?
Tänkte vad som blir enklast för dig, eftersom du har 2 som ska sova o äta oså.

Nu blev de ett himla långt inlägg pga mig ;)
Kramar

Tessan sa...

Är den loppisen i Tranås eller? Kram