25 maj 2010

Joller och vårdcentrum

En glad liten tjej trots hostan
Hugo och Emme spelade ett parti schack igår hoho:)
Hugo tyckte pjäserna var tunga. Varför vet jag inte de var ju jättelätta när man lyfte på dem:)

Igår började Leah med något hon tidigare inte gjort (avdelning nähe?) hon började nämligen jollra! Gud så mysigt:) Hon lät fast hon inte skrek när hon låg där i mitt knä och kollade så där gulligt. Då sa Pontus att hon gjort samma sak med honom lite tidigare. Så kul när man ser alla små framsteg hon gör våran lilla tös:)

Annars så har hon haft en jobbig natt med massa hosta, andra natten på rad. Hon hostar så hon kräks upp all mat och så skriker hon för att hon är hunrgig och hostar då igen. Usch tycker synd om henne. Så nu har jag ringt ner till vårdcentrumet så de ska ringa tillbaka snart. Får se vad de säger. Förmodligen ingenting men nu måste de göra något då det bara blivit värre. Hon har ju någonting i kroppen som inte vill släppa och det är värst på nätterna...

Igår var jag och barnen annars och besökte Emme. Riktigt trevligt:) Gick promenad till en lekplats så Hugo fick springa av sig lite. Leah sov hela tiden så sött i vagnen. Pontus var iväg till Linköping och handlade drivknut till volvon som varit trasig ett tag. Det tog hela dagen men nu är det skönt när den äntligen är byt så man slipper vara orolig för att bilen bara ska stanna helt plötsligt.

Pluggade en massa igår också. Ska få det sista gjort på ett par grejer idag med sen är det slutspurten med det sista. 2 uppgifter och ett prov kvar då. Snart sommar, snart sommar och ledig. Räknar ner:) Usch vad Leah hostar där nere. Som en hel karl ju.. Hoppas de ringer tillbaka snart!
Fick glada nyheter igår också och det är ju aldrig fel:) På kvällen tjöttade jag med Jennie i telefon. Hon och Erik kommer ner här i mitten av juni när vätternrundan går av stapeln så vi ska försöka träffs då. Motala ligger ju lite närmare till än Falun så vi måste ju passa på:)

Nu ska jag skriva lite på skolarbete och sen vänta på att telefonen ska ringa.
//Sofie

Inga kommentarer: