18 juni 2014

Den oplanerade dagen blev innehållsrik

Den här dagen hade inte så mycket på agendan när den började men fylldes på fort:-)

Men det vi hade inbokat var en träff med Maria och fina Elise på förmiddagen. Jag har ju inte fått träffa guldklimpen innan men idag fick jag minsann bebisgosa:-) Så liten och så söt så jag blev helt kär. Jag blir alltid kär i alla dessa fina små minimänniskor som alla skaffar sig. Tänk så stort att man har varit med och sett magen/magarna växa och sen vips så kommer dessa små ut! Lika konstigt som när man själv var gravid och vips så hade man en minikopia av sig själv och sin partner fast såklart ändå en helt egen liten individ. Ett av livets stora under.

Gud så djup jag blev där:-) Det var i alla fall jättemysigt att få träffas. Blev tyvärr ingen jättelång dejt då mina barn fick lite blodsockerfall och vi var tvungna att åka för att inta lunch och Maria med familj skulle iväg på sitt håll.
Men när vi satt och åt så fick jag ett sms om att jag kunde få komma till fina Sofie redan idag och få mina naglar fixade. Jag fick dem ju fixade till bröllopet och de har hållt sig så himla bra men nu hade de blivit alldeles för långa och började se lite små tråkiga ut så jag hörde av mig till Sofie om hon hade tid att hjälpa mig. Först hade hon inte det men så fick jag som sagt ett sms om att hon fått en lucka och om jag ville komma och det ville jag!

Nettan var snäll och hade Hugo och Leah undertiden jag var där. De hade varit och lekt i lekpark och pysslat så de var helnöjda alla tre när jag kom och hämtade barnen sen:-)

Nettan bjöd på fika också (och en hel del prat:-)) innan vi åkte hemåt. Väl hemma så kom en jobbarkompis förbi för att låna vår vagn. Så då blev det ytterligare en massa prat:-) När hon åkte sen så åt vi middag ihop hela familjen innan jag tog bilen och hunden in till stan och gick långpromenad. 

Måste bara säga att gud så skönt att ha mina egna naglar igen! Jag tog alltså bort geleförlägningarna som jag hade och fick mina egna naglar lite tillfixade istället. Nog för det är supersnyggt med såna naglar men nej jag är en människa som använder mina händer/fingrar/naglar för mycket för att kunna ha såna snygga naglar jämt. Livrädd för att jag skulle råka slå av någon nagel med nu när de var så långa. Lyckades med det en annan gång när jag hade såna naglar å den smärtan var inte och leka med...

Mycket lättare att skriva på telefonen och ta i å ur linser med när jag har mina riktiga naglar:-)

//Sofie

1 kommentar:

Jennie sa...

Lilla sötnosan!