24 juni 2014

Hinner precis med ett inlägg för dagen

Ännu har inte klockan slagit tolv så jag hinner med att skriva ett litet blogginlägg även idag:-)
Vi har varit på vift mest hela dagen. Skulle startat dagen med löprunda hade jag tänkt men jag sov och sov och sov och vaknade vid nio! Vet inte när jag sov så länge sist. Så jag hann bara slänga i mig lite frulle innan familjen packade in sig i bilen för färd mot Linköping. Pontus var tvungen att besöka Biltema och jag var tvungen att besöka Skopunkten.

Efter att besökt storstaden så åkte vi hem till vår lilla stad. Tänkte jag då att jag skulle tagit mig en löprunda istället men nej. Telefonen ringde i ett med massa trevliga människor som ville prata och sen hade vi bråttom för att hinna hem till svärmor som hade middag klar åt oss. 

Var så himla gott! Fick köttfärslimpa och till efterrätt blev det att smaka på nybakta bullar och kakor. Hon kan min svärmor:-)

Pontus hade fotbollsmatch senare så vi alla gick ner dit för att heja. Och gå tipspromenad. Ihop med knotten. Fan det var hemskt vad många såna där små fanskap det var där vid fotbollsplanen! Matchen blev ingen hit heller då det blev förlust för hemmalaget men men tur målvakten hade snälla barn som tröstade efteråt:-)


Vi kom hem rätt sent så båda barnen somnade i bilen på vägen hem och nu ligger Pontus och sover i soffan och jag ska knalla upp till sängen och sova jag med. Så är det. God Natt på er! 

//Sofie

Inga kommentarer: