25 juni 2014

Grattis Mamma

Som fyller år idag! Hipp Hurra:-)


Vi ska alldeles straxt åka dit för att gratulera. Pontus ligger och vilar sig lite nu innan. Han åkte på en smäll mot huvudet igår när han spelade fotboll så han är lite groggy idag. Hoppas det går över snart.

Idag lyckades jag hinna ut på en löprunda på morgonen. Tårarna rann ner för min kinder hela turen. Måste kolla upp det där. Känns ju sådär och springa och behöva torka tårarna hela tiden:-)

Hunnit med en massa andra måsten idag med. Betalat räkningar och varit och köpt ett regnställ till Hugo av en gammal jobbarkompis. Tagit nytt kort till körkortet  har jag också gjort. Jag fick ju hem att jag är tvungen att göra nytt körkort i och med mitt byte av efternamn. Ser för jävlig ut på bilden men men.

Åkte även förbi Lidl och returnerade en grovdammsugare vi köpte där förra året. Visst att den var billig men är det garanti kvar på den och den går sönder då lämnar man ju tillbaka den? Pontus tänkte slänga den på tippen tills jag sa att jag ju hade kvittot kvar på den och att det var garanti. Inga som helst problem när jag kom till affären. Jag fick tillbaka mina 500 kr som Pontus tänkte slänga på tippen. Suck...

Nu har vi precis slagit in presenterna och ska snart åka iväg som sagt. Ska se om jag får liv i min make först bara:-)

//Sofie


Inga kommentarer: