28 juni 2014

Lördag den 28 juni

Sitter och kollar på fotboll med brasan tänd som sprakar i bakgrunden. Idag har vädret varit så grått och regnigt. Och kallt. Vårt hus blir så rott då så vi passar på att värma upp det lite med att tända i öppna spisen.

Pontus åkte iväg tidigt imorse för att hjälpa till hemma hos Sarah och Krille. De hade stora jobbardagen hemma hos sig så hela släkten var där och grävde, målade och satte upp panel. På förmiddagen kom Pontus hem för hämta lite grejer han glömt så då följde barnen med tillbaka för att leka med kusinerna.

Jag passade på att utnyttja tiden med att göra massa måsten så som städade av här hemma, tvättade, satt och vek tvätt i två timmar, var på stan och gjorde ärenden, försökt framkalla bilder (gick så där), ringt och varit lite social med både Hannah och Emelie och sen tänkte jag tagit en vända till gymmet men fick då information om att det skulle serveras mat hemma hos Sarah och Krille så åkte dit istället och var lite social med alla och fick god mat.

Vi var jättesociala i soffan framför Chile-Brasilien matchen. Vilken match sen! Att det skulle avgöras på straffar, det var ju jättenervöst! Jag höll gentligen inte direkt på något av lagen. Hade varit roligt om Chile tog sig vidare men Brasilien är ju alltid Brasilien:-)

Efter matchen åkte vi hem med två trötta barn. Varit iväg så mycket den här veckan.  Ska bli skönt att bara vara hemma imorgon. Ibland blir det lite intensivt även om det bara är roliga saker man gör.

Måste slänga upp en bild på mitt fynd jag gjorde häromdagen i en röda korset butik. Femtio kronor för denna fina!  Det kallar jag kap:-)

//Sofie

Inga kommentarer: