16 juni 2014

Hemma i Sverige igen

Eller ja vi landade ju igår kväll så har ju varit på svenskmark ett tag nu:-) Flyget var dock försenat så vi kom hem först vid midnatt igår så barnen var jag och hämtade hos mamma och pappa nu på morgonen.

Den här dagen har verkligen bara försvunnit! Hoppas verkligen inte resten av semesterns dagar ska gå så här fort.

Var som sagt och hämtade hem barn plus Poker i morse. Blev kvar där ett litet tag för att sen åka för inskolning på Hugos blivande fritids. Fick ha med mig Leah också vilket väl var sådär med tanke på att Hugo skulle vara i sin grupp med barnen medans föräldrarna (och Leah) skulle lyssna på en massa information. Men det gick rätt bra ändå som tur var även om Leah var uttråkad till hundra.

När vi kom hem därifrån blev det mellis innan vi gick över för att tacka grannarna som varit snälla och sett till vår katt medans vi varit borta. Blev kvar där en stund då barnen började leka och Emma och jag prata en massa:-)

När vi var hemma igen så har det mest varit ett springande ner till tvättstugan för massa tvättning och sen plocka upp allas packningar. Hunnit gå igenom barnens garderober och handlat mat också. Hade en tanke att jag skulle hunnit med en löprunda och tvätta samt städa bilen idag med men det får vi ta imorgon.

Då blir det återigen lite inskolning på fritids för Hugo men då ska han vara där helt själv i ett par timmar. Under tiden han är där så ska Leah och jag umgås med Hannah. Måste ju passa på att ses innan hon blir skåning:-)

Tycker det här är en sån fin detaljbild som Magdalena tog:-) 

//Sofie

Inga kommentarer: