29 juni 2014

Målat och målat

Söndag idag och imorgon så påbörjar jag min tredje lediga vecka av fyra. Tiden går för fort! Vill vara ledig hela sommaren. Tänkt då man hade sommarlov. Sicken lyx.

Vår söndag började med frukost i Solgläntan ihop med alla de där som vi brukar träffa och ses med för att äta brakfrukost tillsammans en gång i månaden. Gott och trevligt kan man sammanfatta det hela med.

Sen när vi kom hem så hoppade hela familjen i sina bästa jobbarkläder för att börja måla altanen vit. Tvättad och grundad var den sen innan så nu var det äntligen dags att få börja med den roliga delen då man får se lite resultat. 

Sen har dagen mest bestått av måleri. Mina axlar började protestera men jag ignorerade det så imorgon kommer jag ha döont i dem. För er som är intresserade av att veta det.

Hann med träningspass också. Blev styrka och en löprunda på fem kilometer ihop med PokerFejs. Fast första kilometern blev som ett styrkepass den med då Poker protesterade och inte alls ville följa med och bara drog bakåt. Lata hund. Men efter att ha sagt de magiska orden "ska vi inte springa hem till husse?" Då minsann blev det fart på honom. Han är inte bara lat våran hund förstår ni utan han är även extremt hussesjuk. Men fart i löparspåret blev det så vi var helt slut båda två när vi kom hem igen.

Pontus har dragit iväg på roddträning och jag har matat, duschat, nattat barnen. När Pontus kommer hem ska vi lyxa till det med varsin räkmacka framför fotbollen. Inte helt fel så här en sketen söndagkväll:-)

Om ni vill se vilka typer av outfits jag burit idag (ja något i bildväg måste jag ju ha att visa upp) så kommer bilder här. Kläderna har mest varit av praktiska slag och gått i den mörkare färgskalan. Kläderna jag hade när jag målade fick efterhand rätt mycket inslag av vitt. Ja jag är en slabbmaja men träningskläderna lyckades jag i alla fall undvika få vit färg på:-) 

//Sofie

Inga kommentarer: