17 juni 2014

Londonresan

Måste bara sammanfatta resan lite nu när vi är hemma igen och landat (hoho jag älskar ordvitsar).

Imorse vaknade jag upp och trodde vi var kvar i London. Kunde lätt stannat ett par dagar till men då med en större resväska för å kunna shoppa mer:-)

Pontus och jag hade ju ingen bröllopsresa planerat in då det vare sig fanns pengar eller ork att ta tag i det efter all annan bröllopsplanering och alla kostnader kring det. Så att få en weekendresa till London var ju perfekt! :-)

Jag har varit där en gång innan och blev förälskad i staden redan då men efter det här besöket blev jag riktigt kär! Så trevlig stad med så mycket trevliga människor.  Mysiga gator, butiker och pubar överallt.

Vi fick ju bo på ett toppen hotell också. Tror aldrig jag bott på ett så tjusigt hotell innan. Sen underlättade det rätt mycket för min del att ha med mig någon med lokalsinne när man ska traska runt i en storstad och hitta:-)

Det var även ett under att jag inte blev påkörd! Hur jag än kollade när jag skulle gå över en gata så kom det en bil farande från fel håll. Fuck vänstertrafik...

Men det roligaste är att Pontus verkar fått smak för det här med att resa. Att åka iväg en weekend till någon storstad i europa är ju väldigt bra. Det går ju att komma rätt billigt undan och man kommer iväg men behöver inte vara borta jättelänge (vilket ju passar Pontus bra).

Barnen hade haft det så bra så bra hos mormor och morfar. Frågade Hugo om det hade gått bra och sova borta så många nätter från mamma och pappa men han förstod inte vad jag menade. De brukar ju sova över hos mormor och morfar och det är ju alltid roligt så vad var det för fråga? :-)

Hugo och Leah fick varsin souvenir som de tyckte mycket om. Var bara tvungen att ta en bild på snyggingarna:-)  

Ett litet PS: och vet ni vad? Vi har en till resa att se fram emot men då åker vi hela familjen. En vecka på Rhodos väntar om ett par månader. Ännu en bröllopspresent. Vi fick så många bra bröllopspresenter när vi gifte oss, så snälla nära och kära vi har!:-)

/ / Sofie

Inga kommentarer: