15 juni 2014

Sista dagen här i London

Vaknade precis upp. Var och kollade på England matchen igår kväll/natt men tröttmössa som jag är orkade jag inte se klart hela matchen innan jag låg i hotellsängen och sov:-)

Gårdagen spenderade vi med att gå och gå och gå och gå lite till. Blir ju lite gående när man är i storstäder. Roligt när vädret är så bra att man bara kan gå och se sig omkring ordentligt. Var och shoppade på primark bland annat men ska jag vara ärlig blev jag lite besviken. Inte först då var jag i himmelen men efter att ha provat samtliga trettio plagg jag roffat åt mig å endast två satt bra....ja Pontus blev ju glad:-) men jag blev besviken på vilken usel passform det var på kläderna. Visst det är en lågprisaffär men ändå.

Jaja inte ska jag klaga jag har ju hittat en hel del annat fint att ta med hem. Pontus också faktiskt. Tänk att London kunde gräva fram en shoppare i honom det trodde jag aldrig:-)

Var och åt så god mat igår kväll! Drack goda drinkar också så jag var mättare än vad jag varit på länge. Roligt när man lyckas hitta såna bra ställen som dessutom inte var så dyrt.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan vi ska dra för att käka frukost. Planet lyfter vid halv sex ikväll så några timmar har vi kvar här i storstan:-)

//Sofie

Inga kommentarer: