30 juni 2014

Gått och blivit fin i håret

Beställde tid hos frissan förra veckan och har längtat ihjäl mig efter att få åka dit idag. Mitt hår mitt hår mitt långa hår (skratta inte! För att vara mitt hår så var det rätt långt faktiskt) var i en så tråkig längd nu. Ville klippa av det redan i vintras när Emelie och jag var och klippte oss samtidigt hos Therese men nej. Då ville jag spara så mycket som möjligt till bröllopet och det är jag glad att jag gjorde. Jennie också så hon hade något hår att jobba med till bröllopsfrisyren:-)

En välbehövlig uppfräschning blev det i alla fall av både längd och färg så det känns skönt!

Jag har ju inte lyckats hitta min frisör än (jo det har jag ju men hon bor i Falun så blir inte så ofta jag kan besöka henne:-)) men nu tror jag faktiskt att jag gjort det. Emma tipsade om en tjej hon brukar gå till så jag bokade tid hos henne och hon var jätteduktig! Visste precis vad jag ville ha men kom samtidigt med egna idéer.

Så skönt att ha någon här i stan att gå till. När jag är i Falun så har jag ju Jennie som kan mitt hår utan och innan som kan klippa mig och Therese, som jag och Emelie gick till, var också superduktig men hon ska gå hem på mammaledighet snart så då är det som sagt skönt att ha hittat en annan frisör jag trivs med:-)

//Sofie