21 juni 2014

Rubriktorka

Två trötta barn ligger i sina sängar sen en stund tillbaka. Skönt att komma lite i rutin igen efter gårdagen som blev rätt sen. Visst det är semester och sommarlov men det funkar inte om vi ska vända helt på allt med rutiner här hemma. I vanliga fall brukar barnen vara i säng vid sju nu brukar det bli vid åtta om kvällarna så lite sommarkänsla ändå utan att vända helt på dygnet:-) Sen blir det ju såklart undantag som igår men så är det ju om somrarna och är ju mysigt det med. Känner bara att när vi inte har något speciellt inplanerat så är det skönt att ha sina gamla god rutiner, rutiner mår man bra av:-)

Idag var vi och hälsade på Pontus mormor. Det var uppskattat från allas håll tror jag:-) Vi köpte med så vi åt lite mat ihop. Lite sill och potatis blev det även idag. Köpte även jordgubbar till efterrätt med glass och grädde till. Jag blev så mätt att jag fortfarande är mätt.

Barnen gick loss i en garderob hos gammelmormor där de hittade massa stickade saker som hon gjort. De gick all in och klädde på sig både benvärmare, stickade hattar och mössor för att sen ta på sig stickade vantar på fötterna och körde lite skridskoåkning på köksgolvet:-)

Nu laddar vi för fotboll igen, Ghana-Tyskland!

//Sofie

Inga kommentarer: