23 juni 2014

Känner redan av träningsvärk

Räknade ut att det var exakt tre veckor sedan jag var på gymmet sist. Så idag ringde klockan så jag kom upp skapligt för att ta ett rejält pass där. Det var välbehövligt och som nämnt ovan så känner jag redan av det.

Har hunnit med mycket idag. Efter jag tränat klart så blev det en sväng på Willys för veckohandling och därefter hann jag även tvätta bilen. Pontus har som sagt skrubbat både fasad och altan så de ska bli redo för målning. Han har även fortsatt med projektet att få bort stubben. Går sådär men Pontus är ju rätt envis så den lär nog försvinna. Då kan han ju fortsätta med de andra tre vi har på tomten:-)

Jag har storstädat huset. Fy så skönt att ha gjort det men det tog hela dagen. Nu tänker jag inte städa ett skit mer på min semester. Med undantag för dammsugning då, den går inte att komma undan. Sängarna har även de blivit renbäddade och tvättmaskinen har fått visa vad den går för idag.

Kände lite dåligt samvete för jag varit så tråkig förälder idag så när Pontus drog på fotbollsträning så åkte jag och barnen till lekpark med picknickkorgen packad. Kvällsmat ute i det gröna var uppskattat. Temperaturen är fortfarande inte speciellt hög men solen var framme i alla fall. Barnen var helnöjda. Vi var där i över två timmar så när vi kom hem var det inga problem att få dem i säng och somna:-)

Nu ska jag avnjuta maten som min snälle make har lagat åt oss. Jag har inte ens tänkt tanken på att laga något men Pontus var hungrig så han ställde sig vid spisen när han kom hem och slängde ihop omelett till oss. Han kan han:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: