19 juni 2014

Fotbollskväll

Ja det blir ju en hel del fotboll i dessa VM tider. Just nu är det England-Uruguay vi kikar på. Senare är det visst Japan-Grekland. Se om jag lyckas orka se den matchen också. Pontus han firar att han gått på semester idag så han tänker minsann stanna upp och se även den:-)

Har annars suttit och beställt tackkort till bröllopet och även luskat lite i det här med bröllopsannons till tidningen. Eller ja tidningarna blir det nog i vårat fall. Trodde alla utgifter var över nu men icke. Fan det kostar in i det sista att gifta sig:-)

Vad har annars den här dagen bestått av? Tja jag har vikt tvätt. Tog typ hela förmiddagen. Sen hade Hugo sin sista inskolning på fritids idag. Hade gått så bra så bra så nu är han redo att börja på riktigt.

Under tiden han var där passade jag på att uträtta massa ärenden. Var bland annat inne på Willys och det var ju en pärs. Herre jävlar vad folk. Vilken hysteri bara för att det är midsommar. Galet.

Var även inne en sväng på jysk och letade korgar till vår garderob. Lyckades hitta perfekta korgar men såklart fanns inte rätt antal som jag behövde men köpte de som fanns så får jag komplettera sen när de fått in fler i nästa vecka. Och nej inga garderobsdörrar på plats än. De var såklart inte klara. Men har vi klarat oss utan hittills så överlever vi nog några dagar till.

Pontus har varit och tränat rodd ikväll så jag och barnen har varit själva här hemma och myst. Ja vi har faktiskt haft en sån där riktig mysig kväll tillsammans. Inget bråk, inget gnäll utan bara massa mys. Så härligt när såna dagar/kvällar inträffar:-)

Skulle ha tagit den däringa löprundan ikväll med men hade glömt att Pontus skulle iväg på sitt. Min träning är inte så existerande för tillfället. Men får ta det när tiden finns. Lättare nu när även Pontus är hemma och är ledig.

Imorgon är det midsommar i alla fall och det ser vi fram emot! Nu ska jag återgå till matchen här. England reducerade precis till 1-1. Spännande spännande!

//Sofie


Inga kommentarer: