11 juni 2014

Våran Stora Dag- 6 Juni 2014


Först vill jag börja med att tacka alla som var med och gjorde våran dag så fin och underbar som den blev!

Dagen började med att jag vaknade upp själv här hemma. Barnen och Pontus sov över hos Pontus föräldrar för att underlätta logistiken. Hade Poker hemma hos mig men Krille kom förbi på morgonen och hämtade honom för att köra alla hundarna till hundpensionat. Sen dök Jennie med familj upp för att fixa mitt hår och make. Ja Jennie alltså:-) Det gick över förväntan. Tidsmässigt alltså. Kommer fotfarande ihåg när Jennie fick idiotköra in mig till mitt studentfriande i bara pyjamas för vi var lite för optimistiska med tiden när hon skull fixa mitt hår. Men vi tog lärdom av den gången så nu var vi klara i tid:-)

Sen kom Gunnar och hämtade upp mig i sin (eller hans fars) gamla MG.

Vår vigsel började inte förrän klockan 16 så för att hinna ta bilder fick vi göra det innan vigseln annars hade klockan blivit så mycket innan vi hade kunnat ansluta till festen efteråt och det hade ju varit rätt segt. Så Gunnar körde ut mig till Asby där Pontus väntade. Vi åkte till en mysig liten park där Magdalena som skulle fotografera väntade tillsammans med Rasmus som var lite av en assistent för dagen:-)



När vi fotat det vi skulle i parken åkte vi ner till ett annat ställe vid vattnet för att möta upp brudnäbbar, tärna och bestman för att ta lite bilder ihop med dem. Inte det lättaste och få alla barnen att samarbeta och vilja ta bilder men vi lyckades få till en hel del bra:-)

Linus ville inte vara med och ta kort så Pontus försöker lirka med honom genom att visa upp vilka fina strumpor han valt att ha på sig dagen till ära. Blixten McQueen strumpor:-)

Sen var det att samla sig och ta några djupa andetag och bege sig upp till kyrkan.

Var lite små stojigt innan då Linus inte alls ville gå in ihop med de andra brudnäbbarna så han fick gå in och sätta sig ihop med sina föräldrar inne i kyrkan istället. Jennie fick stressmata Lionel så inte han skulle bli hungrig mitt under vigseln och Ville han var lite överallt och sprang:-)

Men de sköte sig väldigt bra inne i kyrkan alla barnen. Från den minsta bebisen till Ville som hade lite spring i benen till Hugo, Linnea, Emma och Leah som satt så snällt på sina platser och lyssnade.



Efter vigseln och gratulationer vid kyrktrappan blev det att gå ner en bit till sjön där ett pyntat sommaskep med besättning väntade på oss. Vi blev rodda en liten bit och fick gå iland vid en annan brygga där Gunnar väntade med bilen.


Därifrån blev vi körda upp till lokalen där alla väntade och sen kunde festen börja!

Alla bröllopsgästerna minus Dennis, Emelie, Erik och Malin som tog båtvägen från kyrkan och kom lite senare:-) 
Vi hade grillbuffé som var riktigt lyckad. Efterrätten hade Elin ordnat och tårtan var ett samarbete av flera personer men den blev lyckad den med! Man burkar ju säga ju fler kockar desto sämre soppa men det stämde inte i det här fallet:-)


Upplevde det som folk hade en trevlig kväll. Bara jag som blev helt maniskt trött där en stund. Var så trött att jag mådde illa. Var väl alla spänningar som släppte i kombination med att jag typ inte druckit något på hela dagen. Men det gick över som tur var:-)


Barnen höll igång hela kvällen. Trodde de skulle ge upp efter ett tag men ack nej. De hängde med:-)

Vid tolvtiden fick vi reda på att vi skulle bli hämtade och få åka iväg till hemligt mål för natten. En kompis till Pontus föräldrar kom och hämtade oss i sin fina bil som körde oss till Badhotellet där vi fick spendera natten i en svit. Väldigt mysigt var det!

Tack ännu en gång för alla som var med (på ett eller annat sätt) och gjorde vår dag så fin som den blev!

//Fru Gustavsson 

1 kommentar:

Jennie sa...

Så fint allt var. ❤