21 juni 2014

Midsommardagen

Klockan är snart tolv och jag sitter fortfarande i bara pyjamasskjortan. Barnen springer omkring här i sina nattkläder de också. Vi är lite småsega idag allihopa. Bara Pontus som är igång och storstädar källaren:-)

Hade en jättebra midsommarafton igår. Vi var borta i  grannhuset och firade. Först åt vi lunch tillsammans (vissa åt sill andra åt lax. Jag tillhörde dem som åt lax) och umgicks. Barnen körde järnet för fullt. Det blev även tipspromenad och senare på kvällen så grillade vi. Hade det supertrevligt! Vår Hugo somnade i soffan men LillHugo och Leah höll ut bra länge. Men när våran Hugo vaknade (och var på ett inte allt för roligt humör) så fick vi ge oss och bege oss hemåt tvärsöver vägen.

Så himla smidigt att vara så nära hemma. Igår kunde både Pontus och jag ta oss något med alkohol att dricka. Det brukar vi ju aldrig kunna annars för då måste ju alltid någon av oss kunna köra. Och javisst kan man dricka alkohol tillsammans även att barnen är med. En behöver ju inte bli onykter liksom men tyvärr är det alltför många föräldrar som inte verkar förstå det där med att man kan dricka måttligt...eller ja inte alls.

Men det måste ha varit århundrades kallaste midsommar igår! Fint väder i övrigt men skitkallt. Och ändå envisades man med att sitta ute:-)

Hoppas i alla fall att alla hade en bra midsommarafton och kommer få en bra fortsättning på helgen!

//Sofie

Midsommarkransen som Hugo dissade fick jag bära istället. Fina Wilma var på bra humör när hon firade sin första midsommar:-) 
Tre av barnen inväntar den obligatoriska jordgubbstårtan
Ett bra tag höll sig barnen sysselsatta med att jaga Poker i trädgården för att få tag i pinnen han hade.  Roade både dem, Poker och oss vuxna. Perfekt! 
Midsommarfin vovve! 



Inga kommentarer: