30 juni 2014

Trötter

Sitter och väntar på att Pontus ska komma hem men tror jag ger upp snart då jag är rätt trött. Orkar inte fastna framför fotbollen ikväll igen. Behöver komma i säng skapligt känner jag.

Var som nämnt hos frissan i dag på förmiddagen. Efter att ha suttit där och blivit bortskämd i ett par timmar så blev det lite ärenden på stan innan jag åkte hem för att sätta igång med matlagning. Eller matlagning. Sill och potatis blev det till lunch. Enkelt men gott.

Passade sen på att baka lite. Tycker ju om att baka men gör det väldigt sällan.Varför? Kakor och onyttigheter står högst upp på listan över det roligaste jag vet att baka men tycker dessvärre inte lika mycket om att ha det hemma. Gottegris nummer 1, japp det är jag.

Men idag blev det lite bakat och det var riktigt roligt. Sen blev det lite barnvakteri. Sarah kom och lämnade Ville och Emma här en stund medans hon skulle iväg. Vi hade det så trevligt så här hemma. Vi lekte affär, bakade pizza samt åt pizza, gick ut och plockade blommor, hoppade studsmatta och kollade på film. De var riktigt duktiga alla barnen. Men känner att jag är rätt trött nu. Är inte van att springa efter en vild (och rätt klåfingrig) tvååring:-)

Nehepp nu blir det sängen. Tyskland kommer ju ändå vinna:-)

//Sofie


Inga kommentarer: